joi, 15 iulie 2010

Usi de garaj


In aceasta perioada de tranzitie, numita sugestiv de specialisti "criza economica", au aparut multe societati care vand usi de garaj si vor incearca sa va convinga ca produsul lor este cel mai bun calitativ prin prisma marcii mai cunoscute iar pentru asta trebuie sa platiti in plus...

Toate usile de garaj sectionale izolate din lume, inclusiv usile de garaj comercializate de noi, respecta aceleasi principii simple de functionare si folosesc in constructie exact aceleasi materiale de calitate din care se fac si usile de garaj de marca, in schimb nu ne permitem "luxul" de a taxa clientul la pret cu 50% sau chiar cu 100% mai mult.

Scopul nostru este sa aducem pe piata romaneasca o usa de garaj care sa se apropie cel mai mult de asteptarile si nevoile dumneavoastra.

In centrul atentiei noastre este clientul, de aceea toate eforturile noastre au scopul de a surprinde placut prin pret, calitate si rapiditate in executie.

Incepand cu 2010 lansam noua gama de usi de garaj "XPT" cu 10 ani garantie! Da, ati citit bine, oferim 10 ani garantie pentru a va convinge ca vindem aceeasi calitate ca orice marca consacrata, dar la un pret cu mult mai bun!

2 comentarii:

  1. Exista cumva vreo protectie cand se inchide automat usa de garaj sa nu prinda vreun puradel sub ea?

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista standard pe orice automatizare un sistem de siguranta cu actuator ce poate fi reglat la 5 niveluri de sensibilitate si la coborare, usa daca intalneste vreun obstacol se opreste la atingere si revine la pozitia initiala. De asemenea, optional, se pot monta fotocelule de siguranta!

    RăspundețiȘtergere