marți, 11 octombrie 2011

Ce sunt usile de garaj sectionale?

Usile sectionale de garaj devin cu rapiditate cea mai populara si practica alegere pentru un garaj sigur, usor de folosit si versatil. Sunt numite usi sectionale pentru ca se deschid si se inchid in paneluri separate ce opereaza vertical fara nicio abatere de la golul garajului.
Datorita acestui tip de operare, usa sectionala poate fi instalata la orice garaj indiferent de forma. Este recomandata chiar si pentru garajele rezidentiale cu arce sau cu unghiuri neobisnuite ale fatadei.

Tipuri de intrari in garaje


Usile de garaj basculante vor reduce spatiul de intrare in garaj din cauza mecanismelor amplasate in laterale. Arcul de torsiune al usii sectionale este amplasat deasupra golului garajului permitand astfel folosirea in totalitate a spatiului de intrare, lucru important in special pentru proprietarii de masini voluminoase 4x4.

Beneficiind de o izolatie performanta, usa sectionala este potrivita si pentru garajele de tip depozit protejand lucrurile depozitate de intemperii, praf sau apa.

Designul partilor mecanice ale usii sectionale este total diferit fata de cel al usilor basculante. Sistemul de arcuri de torsiune confera un mai mare ajutor la ridicarea usilor, foarte eficient in cazul usilor de dimensiuni foarte mari.

Usile sectionale de garaj pot fi manuale sau automatizate cu telecomanda. In ambele cazuri sunt foarte silentioase si usor de operat. Panelurile din care sunt compuse usile sunt prevazute cu elemente de protectie pentru a preveni prinderea degetelor in timpul ridicarii sau coborarii usii de garaj.

Ridicarea usii de garaj sectionale
In timpul functionarii nu este necesar sa va departati de usa de garaj. Aceasta ruleaza pe o sina metalica si nu poate avea alta traiectorie decat pe verticala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu