vineri, 16 iulie 2010

Usi de garaj industriale

Usile de garaj industriale sectionale sunt formate din panouri de otel cu grosimea de 40 mm umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neinflamabila.

Sunt prezente chedere duble pe toate cele patru directii si intre paneluri rezultand o izolare perfecta.

Toate componentele metalice sunt din otel galvanizat si sunt de calitate superioara asigurand o functionare sigura si de lunga durata.

Deasemenea sunt dotate cu sisteme de siguranta impotriva ruperii arcurilor si a cablurilor de sustinere.

Usile industriale sunt marca KINGSPAN realizate din panouri de otel 40 mm, cele mai bune materiale si componente prelucrate si asamblate in UE. In prezent KINGSPAN este numarul 1 in Europa.

Sistem de izolare termica si fonica maxima

Usile industriale culiseaza in plan vertical si apoi rabat la 90 de grade si inainteaza sub tavan. Articulatia are profilatura speciala, pentru etansare maxima si protectie la accidentare. Conturul usii este prevazut cu cheder de cauciuc ce duce la o si mai buna izolare. 

Sistemul de protectie

Siguranta in utilizare este garantata de panourile cu protectie impotriva prinderii degetelor, dispozitivul de siguranta in cazul ruperii arcurilor si caderii usii, fotocelulele si motorul cu protectie la intâlnirea obstacolelor in varianta de actionare automata.

Cabluri de ridicare din otel inoxidabil

Acestea sunt ascunse in stalpul usii de garaj, pentru eliminarea riscului de accidentare si totodata micsorarea spatiului lateral necesar pentru montaj.

Dimensiunea golului

Nu exista dimensiuni standardizate! Veti primi usa dumneavoastra la dimensiunea golului existent, fara a fi necesara vreo ajustare. Nu trebuie sa va modificati dumneavoastra garajul dupa usile noastre. Noi facem usile pentru necesitatile dumneavoastra. 


usa industrialaSistemul de rulare

Sistemul este format din Role din poliamida cu durabilitate ridicata prevazute cu rulment capsulat.

Sistemul de ghidare

Sine din otel zincat termic ce asigura siguranta si stabilitate.

Sistemul de ridicare


Prin cabluri de otel, tamburi din fonta si arcuri de torsiune ce contrabalanseaza perfect greutatea panourilor

Montajul in toata tara

50% din utilitatea usii este reprezentata de calitatea montajului. Acesta se realizeaza cu personal calificat si autorizat. La finalizarea montajului, vi se va face instructajul de utilizare si veti primi certificatul de garantie, certificatul de conformitate precum si manualul de utilizare.

Garantie: 10 ani!

Pentru ca din 2004 de cand existam pe piata nu am intalnit probleme cu usile de garaj XPT, primiti de acum 10 ani garantie integral. Garantia ce poate ajunge si pana la 10 ani oferita de anumite marci mai titrate este fractionata, adica pentru paneluri si anumite componente din otel galvanizat; pentru ce este mai important, adica montajul, nu primiti garantie decat un an sau cel mult doi.


Pornind de la un pret minim de 585 euro+TVA, usile industriale XPT poate nu sunt cele mai ieftine de pe piata dar au pretul cel mai bun din clasa de produs, deci cel mai bun raport pret-calitate!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu