marți, 17 august 2010

Ce ofera o firma serioasa din domeniul usilor de garaj

Un accent deosebit se pune pe consiliere incepand din momentul proiectarii constructiei pana la etapa de service post-montaj.

In etapa de proiectare furnizam informatiile tehnice necesare pentru montajul usilor de tip sectional si a diverselor tipuri de automatizari, oferind cele mai bune solutii pentru utilizarea eficienta a spatiului construit.

Va prezentam intreaga gama de modele din oferta si va indrumam in alegerea celei mai potrivite variante in functie de dorintele si necesitatile dumneavoastra, tinand cont si de conditiile tehnice necesare.

In etapa de finisaj a constructiei ne asiguram ca sunt respectate toate conditiile tehnice de montaj prin consultari periodice cu constructorul.

In etapa de montaj, echipele specializate ale companiei noastre vor asigura instalarea usilor si automatizarilor cu profesionalism. Experienta echipelor de montaj este data de executia a numeroase lucrari de complexitate variata. Logistica si personalul de care dispunem ne permit sa raspundem cu aceeasi promptitudine atat solicitarilor pentru lucrari civile uzuale cat si solicitarilor pentru lucrari industriale de anvergura.

In perioada de garantie se efectueaza verificarea periodica a instalatiilor montate. De asemenea se asigura o interventie prompta in cazul diverselor solicitari.

In perioada de post-garantie se poate opta pentru un contract de service cu verificarea periodica a instalatiilor, asigurand astfel o buna functionare pe termen lung. De asemenea in aceasta perioada se asigura interventia in cazul solicitarilor pentru remedierea oricaror defectiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu