joi, 26 august 2010

Modul de lucru si pasii de urmat pana la montajul unei usi de garaj

1) Se oferteaza clientul prin telefon, fax, sau e-mail conform dimensiunilor cerute.


2) Clientul isi da acordul prin telefon, fax sau e-mail pentru masuratori si se stabileste de comun acord o intilnire la fata locului.

3) Se pregateste contract de vinzare cumparare si nota de comanda (cite doua exemplare) in cazul in care clientul doreste sa comande usa de garaj.

4) Agentul delegat cu masuratorile se deplaseaza la locul montajului si: a) Efectueaza masuratorile exacte si fotografiaza golul din exterior si din interior. b) Constata conditiile de montaj: in primul rind daca peretii garajului sunt paraleli pe lungime si latime si daca sunt construiti umeri laterali si spatiu de boiandrug. (explica clientului toate aspectele tehnice legate de conditiile vicioase gasite). Stabileste cu clientul cine asigura conditiile de montaj daca nu sunt. Daca clientul solicita construirea precadrului necesar de catre echipa noastra, calculeaza si adauga la pretul usii, costul materialelor si al manoperei pentru acesta. c) Ia acordul clientului prin semnatura pe doua exemplare de contract de vinzare cumparare ce contin:datele furnizorului si ale beneficiarului precum si pretul final negociat al usii d) Ia acordul clientului prin semnatura, pe nota de comanda ce contine: dimensiunile exacte ale golului, in conformitate cu cerintele producatorului, culoarea si modelul usii,modul de actionare, profile suplimentare, alte optionale, numele si prenumele beneficiarului, numar de telefon, adresa cu detalii(repere). d) Incaseaza un avans cash,de 50% din pret pentru care da clientului o factura proforma cu chitanta, sau clientul achita cu OP prin banca.

5) In baza contractului semnat si dupa achitarea avansului se face comanda ferma la furnizor pe dimensiunea exacta masurata in care se specifica si optionalele dorite.

6) In termen de 4-5 zile maxim se primeste usa la depozit.
7) Se stabileste cu beneficiarul cind va avea loc montajul.

8) Se intocmesc pe numele beneficiarului, actele necesare ce insotesc usa la montaj:(factura fiscala in care se specifica costul total al usii, bonul fiscal pentru suma ramasa de incasat, pentru plata cu cash, sau fara bon, pentru plata prin banca,)certificatul de garantie, contractul de service, procesul verbal de receptie produs finit.

9) Se incarca usa impreuna cu componentele comandate, pe masina care merge la montaj se inmineaza echipei respective actele insotitoare, se transmit eventuale specificatii ale locatiei sau conditii de montaj cu vicii.Se pleaca la montaj.

10) Dupa montaj unul dintre angajatii furnizorului trebuie sa instruiasca beneficiarul asupra modului de actionare si sa probeze deschiderea si inchiderea usii.

11) Se aduce inapoi, semnat de catre beneficiar,procesul verbal de receptie produs finit si un exemplar de contract impreuna cu suma ramasa de achitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu